Nieuwtjes en weetjes over onze Artiesten. Cd's - Clips - Producties enz...

Fabrizio Zeva brengt "El vive la vida" uit, zijn eerste single in Vlaanderen !Fabrizio Zeva, een nieuwe naam in het Vlaamse muzieklandschap. Fabrizio zingt in verschillende genres en talen zoals het italiaans, Frans, en Engels, dus ook in het Nederlands en Spaans

Hij was reeds enkele keren te zien in Vlaanderen en weet met zijn stem en verschijning meteen het publiek in te palmen.

Zijn eerste single is alvast een zonnige, uptempo song die je vastgrijpt en niet meer loslaat.

De single is de voorbode van het album "Emozione"

Het nummer werd geschreven door Giordano Toldo, Martin Molina en  Peter Keereman, 

Opnames, arrangementen en productie door Peter Keereman voor PK Productions.

Veel luisterplezier met "Fabrizio Zeva - El vive la vida" !

Hier is die dan ...... de nieuwe single van  Arjo 

"Ga je mee"
(A.Radtke - T.Hemme) 


Het succes van  zijn vorige single 'Jeugherinneringen" smaakte zo lekker dat Arjo uiteek naar het vervolg.

En dat vervolg is er nu uit dezelfde muzikale keuken als "Jeugherinneringen" komt nu het zomerse 'GA JE MEE".

Wederom geschreven door Angela Radtke en van muziek voorzien door Tim Hemme. 

Nieuwe Cd-album van BOBBY PRINS “Niet Van De Jongste Meer”

met daarop 12 nummers. O.a. “Hart Van Goud”, “Twee Verliefde Ogen”, “Hoe Langer Ik Dans Met Jou”, “Donkere Ogen”, “Ga Toch”, “Rode Rozen Schenk Ik Jou”,


Distributie: Heartselling (NL).

Bestel ook via: bobbyprins@live.be

Prijs: € 20 + € 3 postkosten = € 23 voor België, voor Nederland €20 + 6€ verzendkosten. storten via Crelan BE40 1032 2064 5463 met vermelding van naam, adres + Cd Bobby Prins

Nieuwe Single "De Dansvloer brandt" van Yvan Verelli

Vier jaar na zijn vorige wapenfeit, de single "Smoorverliefd" pakt de zanger Yvan Varelli uit met nieuw werk. Zijn nieuwste is getiteld "De Dansvloer brandt" en is een zeer dansbare en herkenbare meezinger geworden. De bedoeling is om met dit opzwepende nummer de zomerse temperaturen naar ongekende hoogten te brengen. He nummer heeft een herkenbaar thema; Zwoele zomeravond, trendy club, veel mooi volk op de dansvloer... en dan gebeurt het; Je spot een leuke persoon en de poppen gaan aan het dansen ... letterlijk in dit geval.


Deze "De Dansvloer brandt" als zomersingle is een voorbode voor een eerste full album dat er in het najaar aankomt (november '23). Dat album maakt Yvan Verelli op speciaal verzoek van vele trouwe fans, die hier al geruime tijd naar vragen.


"De dansvloer brandt" verschijnt op alle digitale platformen.

Een prachtige bijhorende video clip zal eveneens binnenkort in première gaan.


www.yvanverelli.com  -  +32 496 77 00 40  -  yvanverelli@outlook.be
Nieuwe Cd single van Chris Reilhof


Met zijn nieuwe Cd single gaat Chris Reilhof terug de mooie sfeer in van de ambiance en laat hij iedereen genieten van een tof en dansbaar nummer.


De Artiest die tevens de bezieler is van Feestzaal "De Wante" kon dan ook geen betere titel vinden dan deze "Dans met mij" wat in "De Wante" zeker de bedoeling is.


Je kan de Cd aanschaffen tijdens de optredens van Chris of in Feestzaal "De Wante" waar iedereen welkom is voor een mooie show of een gezellige babbel.

Suzy Marrel – Vrienden voor altijd Geen zon, zee, strand in de zomersingle van Suzy Marrel dit jaar.

Wel het belangrijkste in haar zomer, net dat wat nooit mag ontbreken, in geen enkel seizoen, op geen enkele planeet! De zomer van Suzy Marrel is geslaagd als de vrienden haar omarmen, als ze haar vriendschap kan delen met de mensen die haar nauw aan het hart liggen.In ‘Vrienden voor altijd’ vat Suzy Marrel samen wat echte vriendschap moet zijn.Het is geen wiskunde, er bestaat geen handleiding voor, er bestaat wel een perfecte omschrijving, haar nieuwe single: ‘Vrienden voor altijd’. Het was haar wens, om in minstens één van de haar eigen songs, de vrienden om haar heen, de mensen die houden van haar muziek te kunnen benoemen!Vanaf nu kan Suzy Marrel haar fans, vanop het podium recht in de ogen kijken, kan ze stralen met de woorden ‘vrienden voor altijd’.De zomersingle van Suzy Marrel is een zomerbommetje,

Lex De Groot zorgde voor de swingende ‘summer sound’.Suzy Marrel met een zeer hoog UV gehalte, u bent gewaarschuwd!

Gloednieuw album "Best Off" van Riezz met verrassingen. 


Na het succes van het album "Zonder Maskers" waar 5 hitsingles zijn uitgekomen was het tijd voor nieuwe singles te gaan opnemen voor 2023.


De meeste van de teksten zijn van hem zelf en natuurlijk en uiteraard terug in samenwerking met de Vlaamse arrangeur "Dan Ellery" en de vaste achter- grondzangeres Ellen Minderhoud en zijn beste vriend en steun Peter De Krijger die alle singles gemixt heeft en versterkt heeft met zijn gitaarspel.


Kortom, een juweeltje die te bestellen is via de website www.riezz.eu en anders gewoon bij de optredens in Belgïe en Nederland.

Glenn Robbins brengt zijn zesde single uit "Kerida" echt een zomersingle die kan tellen 
De zomer komt eraan, iedereen op weg naar zijn geliefkoosde bestemming, wij gaan naar het zonnige zuiden van Spanje... opzoek naar de ware "Kerida", een woord voor een lieve meid.. 

"Kerida", deze melodie zal iedereen wel bekend klinken, Glenn zat al enkele jaren met het idee om een Hit van Jo vally te coveren. Glenn is wel een Vally fanaat en zingt alle nummers van Jo op zijn optredens.

'Kerida ’, de nieuwe single van Glenn Robbins, kan u vanaf nu beluisteren op alle grote streamingplatformen.

Met dank aan Jo Vally voor zijn toestemming 

Boekingen : Glenn Robbins 00 32 472 902 212

Jana Adams brengt haar 2de single uit " Lach en leef "
Lach en leeft de nieuwe titel zegt al genoeg. Treur niet, maar lach, geniet van het leven nu je kan. Een zeer aanstekelijke song die echt blijft hangen. Hiermee zal Jana Adams weer heel de zomer door menig luidsprekers weergalmen. 


'Lach als je leeft’, de nieuwe single van Jana Adams, kunnen vanaf 29 mei op alle grote streamingplatformen worden gedownload.


jana_adams252@hotmail.com
Boekingen : 0471/71.29.45  Verzamel Editie "Dans & Zing"


Een prachtige samenwerking tusssen Jason Bradley en Greg liet zich vertalen in een mooie verzamel editie "Dans & Zing" genaamd.


De Cd voorstelling in Aalter, de thuishaven van Jason Bradley was dan ook een groot succes en tevens de vele optredens van het duo "The Royal Gents" dat telkens verrassend kan genoemd worden en eveneens steeds vernieuwend.


Je kan de Verzamel Editie bij elk optreden aanschaffen of bestellen via messenger bij Jason of Greg.

Nieuwe single van Danny Fabry

Je moet het maar doen, na een succesvolle carrière van meer dan 50 jaar nog verrassend uit de hoek komen. Danny Fabry kan dat!  Zijn nieuwe single ’Smoorverliefd’ baadt in een verfrissend nieuw geluid.

 “Ik vond het belangrijk dat het een verrassende tekst was. Veronique heeft het thema ’Smoorverliefd' perfect naar mijn idee verwoord: origineel en heel plezant om mee te zingen!”

Verwacht dus maar een nieuwe publieksfavoriet die showbeest Danny de komende weken en maanden sowieso overal live zal brengen.

Pretlichtjes in de ogen verzekerd met deze ’Smoorverliefd’ van Danny Fabry, uit op Diamond Records vanaf 5 mei op alle digitale platformen!

Eerste Cd Single van Jurgen Dilano


Jurgen Dilano, de man die jarenlang gekend was als D.J Jurgen en tevens de man die Zelzate op de kaart zet door het aantrekken van artiesten in zijn zaak "Ambiance" waar iedereen die het Vlaame lied een warm hart toedraagt welkom is.


Samen met zijn vrouwtje Annick zorgt hij elk week-end voor de nodige sfeer en inderdaad, ambiance.


Zijn eerste CD Single "Oh wat is het fijn" mag nu al een succes genoemd worden.


Je kan deze uiteraard aanschaffen in hun zaak op de Markt te Zelzate.


We wensen dan ook namens de Vlaamse muzieksite Jurgen succes in het verder verloop in zijn Carriëre.Voor wie houdt van accordeon muziek heeft Cliff een prachtige full Cd uitgebracht, deze kan je steeds bekomen op zijn website, www.musicuscliff.be 


Tevens brachten Cliff en zijn vrouwtje Katrien hun Cd single uit met als veelbetekenende titel "De Kracht" 

Eveneens te krijgen via zijn website of op een van de optredens.


Nieuwe CD Ed Kooyman "Liekes voor god en klein Pierke".


Liedjes zijn kindjes


Ze groeien in je buik en er komt een dag dat ze naar buiten willen,

de wereld in, hun eigen leven leiden.


Deze zijn verwekt in een lockdown en geboren in een oorlogsjaar.


Ze zijn er voor jong en oud, voor Jan en alleman,

voor lief en leed, voor God en klein Pierke.


Behandel ze met aandacht, zorg en respect, maar vooral: Geniet er van !


ED KOOYMAN 

www.edkooyman.be - edkooyman@skynet.be